Nieuwbouw loods voor MH-Hoveniers te Beugen

Nieuwbouw loods voor MH-Hoveniers te Beugen

PROJECTOMSCHRIJVING
De bouw van een opslagloods en machineberging is gestart.
De loods is door MartensBouw in nauwe samenspraak met de opdrachtgever ontworpen om lange tijd dienst te doen voor MH-Hoveniers te Beugen.

In het ontwerp is voorzien in de mogelijkheid om later een inpandige kantoorruimte te kunnen maken.
MH-Hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf. Hun vooruitstrevende karakter in de aanpak van het werk en de continue zoektocht naar verbetermogelijkheden bleek een perfecte match met MartensBouw.

Je kunt besluiten om een loods als een recht toe recht aan doos te bouwen. In overleg met MH-Hoveniers hebben we besloten om net iets meer te doen. Omdat hier straks ook het kantoor gevestigd wordt is het wel zo prettig als het pand een fraaie aanblik heeft.

De loods is alvast volledig geisoleerd, waardoor de mogelijkheden voor de toekomst legio zijn.

VOORTGANG
Oplevering: 2009