Wat doen wij?

Wat doen wij?

MartensBouw is een allround bouwer.

De werkzaamheden van Martens Bouw zijn op te delen in vier hoofdtakken:
  1. Nieuwbouw > utiliteit en woningbouw
  2. Verbouw-renovatie > utiliteit en woningen
  3. Renovatie-restauratie > o.a. monumenten
  4. Kozijnen in de renovatie

Woningbouw
U kunt bij Martens Bouw kiezen voor de ruwbouw, inclusief afbouw of zelfs geheel sleutelklaar.In bouwteamverband begeleiden wij u graag geheel door het oerwoud van regels in Nederland. Dus van idee tot en met een sleutelklare oplevering. Alles onder één dak en u hoeft maar één telefoonnummer te onthouden, wel zo makkelijk !

Utiliteitsbouw
MartensBouw is een maatwerkbouwer in hart en nieren, daardoor past de utiliteitsbouw prima in het straatje. Nergens is beter zichtbaar of een bouwer kan organiseren en regisseren. Plannen en voorbereiden zijn de sleutels tot een geoliede bouwplaats. Niet geheel zonder toeval dezelfde speerpunten als binnen ons bedrijf.

Verbouw en renovatie
Onze vaste kern van medewerkers is bij uitstek ingespeeld op het verbouwen, uitbreiden en renoveren van bestaande panden. Improvisatie is hier vaak een must. Ter plekke creatief de situatie oplossen. Met vakkennis iets moois maken. Een prachtige uitdaging die de medewerkers graag aangaan.

Kozijnen en serres 
MartensBouw heeft vele jaren een eigen timmerfabriek gehad. Daardoor is een brede kennis van houten kozijnen en serres opgebouwd. Met name in de renovatie en serrebouw , waar u terecht kunt voor levering en montage van alle kozijnen, compleet met beglazing en alle bijkomende bouwkundige werken, blijft MartensBouw een actieve en betrouwbare partner.