Wat doen wij?

MartensBouw is een allround bouwer.
De werkzaamheden van MartensBouw zijn op te delen in vier hoofdtakken:

  1. Nieuwbouw > utiliteit en woningbouw
  2. Verbouw-renovatie > utiliteit en woningen
  3. Renovatie-restauratie > o.a. monumenten
  4. Houtskeletbouw (HSB) > prefab bouwmethode

Woningbouw

U kunt bij MartensBouw kiezen voor de ruwbouw, inclusief afbouw of zelfs geheel sleutelklaar.In bouwteamverband begeleiden wij u graag geheel door het oerwoud van regels in Nederland. Dus van idee tot en met een sleutelklare oplevering. Alles onder één dak en u hoeft maar één telefoonnummer te onthouden, wel zo makkelijk !

Utiliteitsbouw

MartensBouw is een maatwerkbouwer in hart en nieren, daardoor past de utiliteitsbouw prima in het straatje. Nergens is beter zichtbaar of een bouwer kan organiseren en regisseren. Plannen en voorbereiden zijn de sleutels tot een geoliede bouwplaats. Niet geheel zonder toeval dezelfde speerpunten als binnen ons bedrijf.

Verbouw en renovatie

Onze vaste kern van medewerkers is bij uitstek ingespeeld op het verbouwen, uitbreiden en renoveren van bestaande panden. Improvisatie is hier vaak een must. Ter plekke creatief de situatie oplossen. Met vakkennis iets moois maken. Een prachtige uitdaging die de medewerkers graag aangaan.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw (hsb) is een hoogwaardige prefab bouwmethode. De constructie zoals wanden, verdiepingsvloeren en dak bestaan uit houten frames. Op de nieuwe locatie aan het Ven beschikt MartensBouw over een grote werkplaats, waarin deze frames kunnen worden vervaardigd. Hout is behalve sterk, ook duurzaam. 

Kozijnen en serres 

MartensBouw heeft vele jaren een eigen timmerfabriek gehad. Daardoor is een brede kennis van houten kozijnen en serres opgebouwd. Met name in de renovatie en serrebouw , waar u terecht kunt voor levering en montage van alle kozijnen, compleet met beglazing en alle bijkomende bouwkundige werken, blijft MartensBouw een actieve en betrouwbare partner.