Geschiedenis en toekomst

Martens bestaat al ruim zestig jaar, maar de originele oorsprong van het bedrijf gaat zelfs meer dan een eeuw terug. Van origine was het een timmerbedrijf opgericht door Piet Fleuren. Na een decennia aan de Dorpstraat gezeten te hebben verhuisd het bedrijf naar de Molenstraat . Het stokje wordt in 1960 overgenomen door Hendrik en Mien Martens. Met passie voor het vak en hard werken wordt het kleine timmerbedrijf een allround bouwbedrijf.

In 1985 wordt zoon Peter Martens mede-eigenaar. Met hem deed ook de computer zijn intrede. Als één van de eerste in de regio namen zij het voortouw op gebied van geautomatiseerd calculeren en zijn sindsdien volledig up to date met de nieuwste software.

Samen met zijn ouders runnen zij het bedrijf tot 1995 en vanaf deze datum neemt Peter samen met zijn vrouw Jeanne het bedrijf over.

Met een duidelijke doelstelling; de service en aandacht houden van het persoonlijke timmerbedrijf wat men een eeuw geleden was, met de all round kennis die men in de afgelopen 60 jaar heeft opgedaan met de passie en de honger naar kennis op gebied van modernisering.