Onthulling projectbord Sambeekseweg

Dinsdag 19 juli 2022

Maandag 18 juli hebben Peter Martens, directeur MartensBouw en Wethouder Bouke de Bruin een bouwbord onthuld voor het project Sambeekseweg 6 - 10 in Boxmeer. Via een afstandsbediening, in handen van de Wethouder werd een doek weggetrokken.

Op de locatie Sambeekseweg 6-10 stond jarenlang een garage (Garage Renkens). Daar worden nu zes halfvrijstaande woningen, vier studio's en twee stadswoningen gebouwd. De ontwikkeling en engineering is gedaan door MartensProject uit Beugen. Het ontwerp van de woningen is van architectenbureau De Witte Os uit Oss en de stedenbouwkundige opzet is gemaakt door SRO in overleg met de (voormalige) gemeente Boxmeer.

De woningen zullen energiezuinig en comfortabel zijn en bovendien deels circulair gebouwd.

Binnenkort zal de verkoop van deze woningen gestart worden. Heeft u interesse in één van deze woningen dan verzoeken wij u vriendelijk om uw adresgegevens bij ons achter te laten via het contactformulier van onze site of via de mail info@martensbouw.nl.  Wanneer wij uw gegevens compleet hebben ontvangen, zullen wij deze verwerken in ons systeem en wordt u automatisch op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht