Dag vd Bouw 2018

Dinsdag 22 mei 2018

MartensBouw stelt bouwplaats Zevenhutten te Cuijk open voor publiek tijdens Dag van de Bouw

Op 2 juni kan iedereen een kijkje achter de schermen komen nemen bij Zevenhutten te Cuijk. Normaliter is de toegang verboden, maar van 10.00 tot 16.00 uur is de bouwplaats van MartensBouw open voor publiek tijdens de Dag van de Bouw 2018. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

Een uniek project voor natuur, recreatie en herinnering
Iets ten zuiden van Cuijk, net over het spoor richting Vianen en Haps, wordt een uniek project voor het Land van Cuijk ontwikkeld: Buitenplaats Zevenhutten. Het project betreft enerzijds de bouw van een kleinschalig crematorium, een veldcafé en een ontmoetingsplek als middelpunt van het gebied. Daarnaast omvat de buitenplaats de ontwikkeling van 5000 m² natuur- en recreatiegebied.

Meer informatie is te vinden op:
https://www.debouwmaakthet.nl/project-detail/284/buitenplaats-zevenhutten
 
Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt u ook uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht, maar achter de bouw gaat ook een wereld aan innovatieve producten en processen schuil waarin met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt.
 
Daarnaast kunt u zien wat de rol van de overige betrokkenen bij dit project is.
Naast MartensBouw zijn de volgende partners op het project aanwezig:
> De opdrachtgever, Uitvaartonderneming Schrijen
> De architect, Elemans van den Hork
> De W-installateur, van Haren Installaties 
> De E-installateur, Nabuurs elektrotechniek
 
Joep van de Pas, projectleider van di bijzondere project: “Er valt bij ons dus genoeg te zien en mee te maken op 2 juni. Het wordt een leuke dag voor jong en oud. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze bouwplaats.”
 
De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw meer dan 68.000 bezoekers.

Terug naar nieuwsoverzicht